EN VECKA MED WINSTON

Hej!

Nu har jag varit super dålig på att uppdatera, jag vet! Fy på mig. Men nu är jag här och på 29m2 bor vi inte längre på HÄRLIGT!

Vi trivs jättebra i nya hemmet, känns bara konstigt att vi inte sover i vardagsrumet och i köket, och det känns super.

Denna veckan ska Winston bo hemma hos oss för mycket träning och så jag inte dör av längtan till egen hund haha.

Dagen började med att Anna, Emilie och karin kom och fikade och kollade in nya stället och efter ett godkännade så lämnades Winston i våra händer haha, och träningen började.

Jag gav mig ut i området för att leta hundar och må ni tro vad vi råkade på. Jo, en förrymd hund som hoppade fram framför oss ur buskarna och Winston fixade det prima! Härligt att han lärt sig att slappna av nu.
Sen undrar väl alla hur det går med våran katt Stig och Winston och det är superskoj att sitta och titta på dem för hunden låtsas inte om att katten finns.

Men katten Stig tycker att hunden Winston är alldeles för snäll så han jagar efter winstons svans så han kan bli lite arg men nä då han går bara till låtsas-matte. så om jag springer med ragg framför nosen på han och låtsas som jag ska attackera han då kankse? men nä då hon bara gå och fjäskar knäpp hund tänker knäpp Stig! 

Haha helknäppa. 

Nu ligger Winston på bädden breve soffan och sover djupt efter kvälls rundan runt österäng, härligt ZzZz.. 

Imån ska vi gå till gamla lägenheten och hämta sambons cykel sen cykla hem så då blir det power motion för pojken. Lite triming och lydnad uppdatera i mån! 

sov gott alla vovar! 

  


RSS 2.0