snö snö och vurpa

Hej i vårat vinterland.

Igår var jag hos hundarna det blev ingen hård träning för vädret är ju som det är. Först trillade jag i trappen här hemma, och slog i rumpan så jag knappt kan sitta i dag haha. Sen trillade jag när jag var ute med Winston och Obelixen två hela gånger med 5 m mellanrum och Winston tyckte jag var jätte jobbig andra gången jag vurpa så jag fick en liten utskällning haha.

Sen klippte jag och Jimmi klorna på Winston och det gick jätte bra. Det är så roligt att se den stora skillnaden mot första gången när man bara tog i tassarna så blev han galen haha.

Tror ni snön någonsin kommer att gå bort? Det måste den snart hoppas jag för jag blir skogstokig snart! bara 4½ vecka till flytt :D

Hopp och lek!


KLICKER JA TACK!

Hej!

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera här i bloggen men nu så sitter jag här ska försöka få med lite vad som pågår med vovvarna och mig.

Eftersom vädret inte varit de bästa så har jag inte tränat så mycket lydnad eftersom jag tycker det bli klumpigt och Winston gillar inte att sitta i de blöta haha.

Men denna veckan har jag börjat med en ny tränings metod på Eddie nämligen klicker. då klickar jag han under promenaden då det är hans problem. Vist de har blivit bättre men tycker det hade tagit stop lite och då får man ta till nya metoder. Klickern gav faktist resultat direkt och det hjälper honom att slapna av mer och behöver inte stressa igenom promenaden.

Obelix har varit lite dålig nu under vintern blod i urinet och kräkts lite så vi har varit på vet kliniken men de kunde inte hitta något, så de borde inte var någon fara fick antibiotika och de börjar reda sig nu.

För er som inte vet så flyttar jag och jimmi nu den första april !! känns kanon.

Då kommer jag att erbjuda in akodering om man ska i väg någonstans och behöver hundvakt då finns jag där!

Under våren kommer jag hålla kurs tillsammans med Lillis Lyd. klass 1 och sen en blandad kurs med lydnad agility och kontat tränings kurs kommer bli jätte roligt.

Hopp och Lek!


RSS 2.0